Bude DLC Hvězda smrti na oslavách Star Wars?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude DLC Hvězda smrti na oslavách Star Wars?

Bude DLC Hvězda smrti na oslavách Star Wars?

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2016 10:55
Reklama

Slyšeli jste někdy o akci Star Wars Celebration? Né? Přiznám se, já také ne. První taková akce se konala v coloradském Denveru, přičemž další a další akce přicházeli nepravidelně, s jednoletou či dvouletou odmlkou. Poslední akce se konala v loni v Anaheimu, přičemž další je na programu už letos v Londýně. Proč by nás to mělo zajímat, ptáte se?

Inu protože je možné, že se tam ukáže další DLC pro Battlefront. Ačkoliv samotná akce nemá se hrami co společného a jedná se čistě o oslavu Star Wars univerza, na internet unikla zmínka, že by se další DLC skutečně mohlo představit právě na této akci. Hrubku udělali samotní pořadatelé, kteří na svém webu naznačili, že o Star Wars Battlefront Death Star bude řeč, stejně jako o dalším rozšíření SW The Old Republic, které má zkratku KOTET.

Bude DLC Hvězda smrti na oslavách Star Wars?
i Zdroj: Hrej.cz

No a zatímco KOTET rozluštit nedokážeme, pojem Death Star je známý nám všem. Hvězda smrti, která si svou premiéru odbyla před třiceti devíti lety v chronologicky čtvrtém dílu celé ságy, se má do loňského Battlefrontu podívat na podzim.

Právě z toho důvodu není jasné, jakou roli sehraje na SW Celebration. Ukázka za zavřenými dveřmi? Trailer? Záběry ze hry? Tolik otázek, tak málo odpovědí. Jasno budeme mít za necelé tři týdny, akce probíhá od 15. do 17. července v londýnském ExCel Exhibiton Centre. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama