Bungie omezí Destiny pro starší konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie omezí Destiny pro starší konzole

Bungie omezí Destiny pro starší konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 6. 2016 07:20 6
Reklama

Před dvěma týdny jsme se dozvěděli o tom, že Bungie plánuje rozdělit vývoj Destiny pro staré a nové konzole, teprve nyní však tým avizuje, jakým způsobem se hodlají vývojáři věnovat starším konzolím a jak budou o hru pečovat.

Destiny bude na starších konzolích (které nazývají Legacy konzolemi) stále hratelným titulem, hráči se ale nedočkají nejen samotného datadisku Rise of Iron, ale ani speciálních akcí. Mezi ty patří například Trials of Osiris, Iron Banner a dokonce i Xur již přestane nabízet speciální prvky výbavy.

Stejně tak hráči budou podstatně omezení v možnostech zakoupení herní měny. Na druhé straně ale hráči na Xboxu 360 a na PS3 nepřijdou o denní a týdenní výzvy ani o souboje s bossy či raidy. Na to konto sdílí Bungie na svých stránkách dvojici příspěvků. Jeden se věnuje omezení nákupu herní měny, ten druhý pak obecným informacím o omezeních, jež do hry zavítají se začátkem srpna.

Pokud si ale hráči pořídí The Taken King (což je nutnost pro hraní Rise of Iron) a přesunou se na nové konzole, tak budou muset své účty importovat za pomocí svého Xbox Live či respektive PSN účtu, o zkušenosti by ale přijít rozhodně neměli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama