Nolan North: Drakea ve filmu jsem chtěl hrát
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nolan North: Drakea ve filmu jsem chtěl hrát

Nolan North: Drakea ve filmu jsem chtěl hrát

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 6. 2016 12:39 13
Reklama

Filmy podle her mají nepěknou pověst a skóre dobrých snímků proti těm opravdu příšerným je povážlivě nevyrovnané. Ať už ale máte třeba na nedávný Warcraft nebo chystaný Assassin’s Creed jakýkoli názor, jakákoli zmínka o potenciální adaptaci oblíbené hry nenechává herní komunitu vlažnou.

O filmu podle veleúspěšné a oblíbené série Uncharted, jejíž čtvrtý díl dobyl srdce každého druhého majitele PlayStation 4, se mluví už řadu let, prakticky od uvedení prvního dobrodružství Nathana Drakea na pulty obchodů. Neustálé váhání, zda ano či nikoli převézt počin studia Naughty Dog na stříbrné plátno, v nedávné době okomentoval i Nolan North, který Drakeovi propůjčil svůj charismatický hlas. Kdo by se tedy podle něj měl stát filmovým Drakem?

„Chtěl jsem tu roli pro sebe, před deseti lety, když mi bylo kolem 35 let. Ale trvalo to celou věčnost. Lidi, co viděli scénář, to přirovnávají k Indiana Jonesovi, ale je na tom spoustu práce a upřímně, není to vůbec lehké. Producenti chtěli, abych se na tom nějak podílel, ale Hollywood prostě na plakátu potřebuje nějaké velké jméno. Řekl jsem jim, že rozhodně nechci žádný štěk. To do životopisu opravdu nepotřebuji, abych byl nějakým chlápkem, co přijde do záběru a podá Drakeovi koktejl.“

Na otázku, kdo by se tedy role měl role zhostit, North se smíchem odpověděl: „Koukal jsem, že Mark Wahlberg je pořád ještě v kurzu, ale moc by se mi to nezdálo. Myslím, že by to dobře zvládl třeba Chris Pratt, jenže ten už v podstatě tutéž roli předvedl ve Strážcích Galaxie. Jeho postava je tam zranitelná, celkem vtipná, je to taková ten hrdina s úšklebkem, sebejistý frajer. Ve scéně, kde se představí jako Starkiller – to je totálně Drakeovský okamžik. Podle všeho dokonce i nabídku na roli ve filmovém Uncharted dostal, ale odmítl ji. To o něčem svědčí. Kdo ví, třeba až to producenti konečně nějak dají dohromady, budu dost starý na to, abych si zahrál Sullivana.

Inu, sami jsme zvědavi, kdo se nakonec v hlavních rolích objeví, pokud tedy vůbec film kdy vznikne. Koho byste si v roli Nathana Drakea představovali vy? A co vůbec říkáte na filmy podle her, který je nejlepší? Podle mě určitě první adaptace Silent Hillu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama