Vývojáři Xenoblade X pomáhají se Zeldou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Xenoblade X pomáhají se Zeldou

Vývojáři Xenoblade X pomáhají se Zeldou

David Plecháček

David Plecháček

21. 6. 2016 11:34 1
Reklama

Nintendo na letošní E3 vsadilo na jedinou kartu - na Zeldu. Evidentně i v Japonsku sílí přesvědčení, že osud společnosti stojí a padá s novým dílem, a tak se dělá všechno pro to, aby Zelda dostala takovou péči, jak se sluší a patří. A tak se na jejím vývoji podílí i vývojáři ceněného RPG Xenoblade Chronicles X.

V rozhovoru tuto informaci potvrdil Šigeru Mijamoto. „Ano, (studio Monolith Soft, pozn. redakce) jsou do vývoje zapojení. Lidé z Tokia a z Kjóta na hře pracují společně s námi,“ řekl. Dále také upřesnil, že na hře pracuje přes sto lidí, přičemž jejich přínos je neoddiskutovatelný.

Informace si jde na ruku s tím, co prohlásili hlavní tváře studia Monolith Soft, Tecuja Takahaši a Genki Jokota, kteří se v loňském rozhovoru nechali slyšet, kterak by se rádi do vývoje Zeldy zapojili. Na otázku, jestli je nějaká šance, že by vývojářskému týmu Zeldy pomohli, tehdy Takahaši odpověděl: „Myslím, že to je možné, ale prozatím jsme o ničem takovém neslyšeli. Chtěl bych jenom říct, že Monolith Soft je vždycky připraven a strašně rádi pomůžeme kdykoliv, kdy nás o to lidé požádají.“

The Legend of Zelda: Breath of the Wild vyjde v roce 2017 souběžně na Nintendu Wii U a NX. Zda to bude už v březnu, kdy se očekává NX, ale prozatím není jisté. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama