Nové informace o Horizon: Zero Dawn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o Horizon: Zero Dawn

Nové informace o Horizon: Zero Dawn

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 6. 2016 12:45 1
Reklama

Horizon: Zero Dawn je jedním z nejpozorněji sledovaných titulů letošní E3. Příběh ze světa obývaného robotickými dinosaury, ve kterém je právě lidstvo ohroženým druhem, působí jako tolik potřebný svěží vítr do stojatých a okoukaných herních vod.

Na Twitteru se včera rozběhla diskuze s Mathijsem de Jongem, šéfem vývoje Horizonu, který má bohaté zkušenosti ze série Killzone. De Jonge v ní odpověděl na několik zajímavých otázek a trochu více poodhalil závoj světa, do kterého se spolu s ryšavou Aloy už počátkem příštího roku vypravíme. Na otázku, zda hlavním nebezpečím budou stroje nakažené neznámým virem, odvětil, že nebezpeční budou všichni mechaničtí tvorové bez ohledu na nákazu.

Další dotaz týkal soužití lidí a strojů, ochotu lidského druhu přijmout postavení submisivního druhu a důsledky z toho vyplývající. De Jonge odpověděl, že lidé žijí v poměrně bezpečných osadách, ale nemají na výběr, protože strojů je příliš mnoho a jsou nevyzpytatelné. Na otázku, zda budeme v Horizonu moci lovit i obyčejná zvířata reagoval vývojář pozitivně a doplnil, že lov bude sloužit jako zdroj potravy a materiálů pro výrobu i obchod. Na tuto otázku ještě navázal dotaz na druhy fauny, které při svém putování potkáme. Mělo by jít o husy, divočáky, zajíce, ryby a další.

Kromě opovědí na otázky se na Twitteru objevily i dva nové obrázky, které nebyly součástí oficiálního presskitu. Podívat se na ně můžete v naší galerii, určitě stojí za to. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama