Platinum zvažují Bayonettu 3 a Okami 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Platinum zvažují Bayonettu 3 a Okami 2

Platinum zvažují Bayonettu 3 a Okami 2

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 6. 2016 14:53 4
Reklama

PlatinumGames na E3 předvedli Scalebound k větší či menší potěše fanoušků Xboxu. Není to ale jediná značka, na kterou si firma do budoucnosti pomýšlí. Návrat na obrazovky by mohla zažít nejen přidrzlá čarodějnice, ale i vlčí bohyně Amaterasu.

Spoluzakladatel PlatinumGames Hideki Kamija v rozhovoru pro britský magazín Metro prohlásil, že by rád pracoval na dalším pokračování série Bayonetta a že má dokonce i několik nápadů pro druhý díl netradičního RPG Okami z roku 2006. Kamija říká, že samozřejmě chce dělat Bayonettu 3, proč by měla série skončit druhým dílem? Na otázku, zda už o projektu mluvil s některým z vydavatelů, odpověděl zamítavě, ale údajně strávil už mnoho času přemýšlením o tom, jaká by nová Bayonetta měla být. Nyní má prý ale jeho studio plnou hlavu Scalebound.

Původní Bayonettu vydala Sega a hra vyšla pro Xbox 360 a PlayStation 3 v roce 2010. Druhý díl pak pro sebe exkluzivně vydalo Nintendo. Okami vzešlo ze studia Clover, jehož bývalí zaměstnanci následně založili právě Platinum Games. Okami vyšlo v roce 2006 na PlayStation a později i na Nintendo Wii. V roce 2012 pak vyšel HD port na PlayStation 3

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama