Insider naznačuje plány Bethesdy na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insider naznačuje plány Bethesdy na E3

Insider naznačuje plány Bethesdy na E3

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 6. 2016 08:24 15
Reklama

Nebude trvat dlouho a jméno Shinobi si přestaneme spojovat s kultovní herní sérií od Segy. Namísto toho v nás bude evokovat insidera Shinobi602, který se před nadcházející E3 opět rozjel ve svém oblíbeném předčasném prozrazování střežených tajemství herních firem.

Tentokrát si vzal na paškál Bethesdu, a to při návštěvě podcastu MrMattyPlays. Bethesda podle Shinobiho chystá na svou E3 konferenci hned dvě velká neočekávaná oznámení. Jedním by podle všeho měl být remaster některé ze starších her z portfolia marylandské firmy. Přímo se nabízí Skyrim, pátý díl série The Elder Scrolls, která zatím kromě své onlinové variace na současných konzolích chybí. A jak lépe oživit jméno značky před potenciálním vydáním šestého dílu, než nabídnout fanouškům i novým zájemcům návrat do zmrzlého Skyrimu, na který mnozí RPG pozitivní jedinci přísahají jako na svůj život? Tato informace ale není potvrzena a stejně dobře by se mohlo jednat například o remaster skvělé, ale poměrně krátké a zapomenuté střílečky Rage.

Druhý informační leak je ještě o trochu zajímavější. Shinobi tvrdí, že Bethesda na své konferenci odhalí Prey 2, ačkoli se údajně hra samotná má jmenovat jinak. Projekt prošel kompletním přepracováním a nyní má nejvíce připomínat Systém Shock. Připomeňme, že vývoj druhého dílu Prey provázel jeden problém za druhým, o hře jsme dlouho nic neslyšeli, než jej Bethesda v roce 2014 definitivně prohlásila za zrušený. Nyní se zdá, že nepoužité materiály přeci jen nezůstanou ležet ladem, byť možná v jiné podobě, než na jako jsme se těšili podle starého CGI teaseru z roku 2011, který vypadal jako mix Blade Runnera a Mass Effectu. Konference Bethesdy nás čeká již 13. června ve tři hodiny ráno našeho času. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama