Duchovní nástupce Mystu dorazí v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Duchovní nástupce Mystu dorazí v létě

Duchovní nástupce Mystu dorazí v létě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 6. 2016 07:19 1
Reklama

Tvůrci Obduction, duchovního nástupce série Myst, se po úspěchu na Kickstarteru mohli nerušeně věnovat dalšímu vývoji hry a spět tak k dosud zatajenému datu vydání. Tajnosti jsou však minulostí a tým Cyan vydává nový trailer, jenž láká na druhou polovinu července.

Ze samotného videa je patrné, že first person adventura Obduction sází především na fantaskní svět a na atraktivní hudební doprovod od dvorního skladatele série Myst, Robyna Millera. Záběry jsou nadále příslibem nabídky silné stylizace grafické stránky a důrazu na mysteriózní složku hry, ve které se hráči po únosu neznámou civilizací ocitají na rovněž neznámém místě a cíl mají jediný – uniknout zpět domů.

Svět Obduction se skládá z prvků nám dost dobře známého světa, stejně tak se ale v univerzu hry objevují i prvky odjinud a celé to vytváří unikátní celek protkaný řadou puzzlů a logických hádanek. V tomto slibují autoři věrnost originálu a i díky tomuto respektu k vlastnímu odkazu budou moci hráči volit mezi klasickou krokovací adventurou a moderním přístupem first person her, ve kterých se postava pohybuje zcela volně.

Dost ale bylo slov, teď už se podívejte na onu ukázku sami a poznačte si v kalendáři 26. červenec. Tehdy hra vyjde na PC a Mac a navrch přinese podporu pro virtuální realitu v podání Oculus Rift.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama