Watch Dogs 2 jedině s brýlemi Ray-Ban
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 jedině s brýlemi Ray-Ban

Watch Dogs 2 jedině s brýlemi Ray-Ban

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 6. 2016 07:39 1
Reklama

Šikovné přiživování zájmu je jednou z klíčových schopností marketingových oddělení. Není tedy jistě náhodou, že v době, kdy nás od začátku E3 dělí pouhých deset dní, začínají na povrch vyplouvat jemné náznaky toho, co můžeme očekávat.

O Watch Dogs 2 se čile šušká už nějakou tu dobu a před nedávnem na světlo světa vystoupil artwork s potenciální hlavní postavou. Ta na rozdíl o Aidana Pierce, protagonisty prvního dílu, zjevně netrpí fetišem na dlouhé módní kabáty, namísto toho si ale možná potrpí na značkové brýle Ray-Ban.

Známý youtuber The Rad Brad na svém Twitteru sdílel obrázek originálního pouzdra na brýle Ray-Ban s motivem Watch Dogs 2. Mimo to zmínil, že mu brýle přišly jako dárek od Ubisoftu. Na tom samozřejmě není nic neobvyklého, nejen herní společnosti často obdarovávají internetové osobnosti, aby zajistili svým produktům dostatečnou publicitu. Zdá se tedy, že po ikonické bundě z The Division a ikonické čepici z prvního dílu Watch Dogs tu máme další, neméně ikonický přírůstek do stále rostoucího portfolia Ubisoft módy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama