Červnové hry zdarma na PS Plus odhaleny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Červnové hry zdarma na PS Plus odhaleny

Červnové hry zdarma na PS Plus odhaleny

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 5. 2016 16:25 9
Reklama

Konec každého měsíce se opakovaně nese v duchu vyhlížení nových titulů, které přinesou prémiové služby PlayStation Plus nebo Xbox Live Gold. Nabídku Xboxu již známe nějaký ten den, nyní se konečně oficiálně pochlubila i konkurence ze Sony.

Fanoušci naleštěných palubovek, kteří zároveň vlastní PlayStation 4, mohou zaplesat. Tento měsíc zdarma obdrží NBA 2K16, velmi dobře hodnocený basketbal. Radost budou mít i milovníci moderních adventur, protože druhou hrou z nabídky pro PS4 je kontroverzní titul Gone Home, ve kterém můžete zkoumat hlubiny duše mladé dívky.

Na své si ale přijdou i majitelé starší generace konzole PlayStation. Tedy hlavně ti, kteří mají pro strach uděláno. Přichystán je pro ně klasický staromodní horor Siren: Blood Curse v kompletní podobě, tedy všech původních dvanácti epizodách. Pokud před strachem dáváte raději přednost mučení mozkových závitů, určitě vyzkoušejte Echochrome, japonskou logickou hru, která kromě PlayStation 3 debutovala i na stařičkém handheldu Sony PSP.

A když jsme u těch handheldů – ať už máte doma právě PSP, nebo novější PS Vita, můžete si tento měsíc vyzkoušet God of War: Chains of Olympus. Alespoň se přesvědčíte, zda to věčné naštvání vydrží Kratovi i na cestách. Nabídku pro tento měsíc uzavírá soubor miniher Little Deviants, tentokrát už exkluzivně pouze pro Playstation Vita. Jak jste s nabídkou spokojeni? Já minimálně kvůli Siren opráším starou dobrou PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama