SpellForce 3 vyjde ještě tento rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SpellForce 3 vyjde ještě tento rok

SpellForce 3 vyjde ještě tento rok

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2016 12:21 3
Reklama

Fantasy strategie říznutá RPG se vrací a na počítače se dostane již tento rok. Na čerstvě spuštěné stránce na Steamu to oznámili vývojáři z Grimlore Games, kteří na hře pracují minimálně dva roky.

Ve hře se opět pustíme do stavby pevností, sbírání zdrojů, tvorby armády a bojů, ve kterých užijeme schopností a dovedností nejen svého hrdiny, ale i jednotek v partě. Vývojáři neplánují žádné velké inovace v rámci hratelnosti, takže se pamětníci mohou těšit na více toho známého a na nováčky čeká zajímavý mix dvou různých žánrů.

Snad jedinou změnou (alespoň co víme) bude nutnost přenášet suroviny mezi základnami, neboť dříví z jednoho konce mapy přece nebude možné okamžitě použít při stavbě na druhém konci. Mapy budou rozdělené do sektorů, ve kterých si hráči musejí postavit základny, a právě mezi nimi bude třeba na vozíku suroviny převážet.

Třetí SpellForce bude vlastně příběhově předcházet dvojici her ze světa Eo. Vývojáři tak chtějí hru otevřít i nových hráčům, zatímco ti staří by si měli přijít na "spoustu zajímavých propojení." Nojo, ale kdo si to má po třinácti letech pamatovat?

Hra nabídne singleplayerovou kampaň a multiplayerové kooperativní i kompetitivní módy. Zatím jediné video ze hry je dva roky starý záznam z Gamescomu. Stránka na Steamu však obsahuje aktuálnější screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama