Hacky pro Overwatch jdou na dračku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hacky pro Overwatch jdou na dračku

Hacky pro Overwatch jdou na dračku

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2016 13:33 15
Reklama

Čínští programátoři rozhodně neotálejí a už se vytasili s několika různými nástroji a boty, které by hráčům měly usnadnit vítězství ve hře. Není ani tak zvláštní, že už existují podvodné prográmky, to se dalo čekat, ale spíše kolik jsou hráči ochotní za ně zaplatit.

Na čínském serveru Taobao, který funguje podobně jako naše Aukro, můžeme najít balíčky nástrojů a botů, které do hry přidávají neférové výhody. Například s prográmkem Overwatch Assistant Tool je možné si ve hře zajistit autoaim, okamžité reloadování, snížení zpětného rázu zbraně, průhledné zdi a radar. Nástroj se prodává za 30, 60 a 90 dolarů podle licence na měsíc, čtvrt roku nebo napořád. Tvůrce navíc ujišťuje, že jeho hack není při streamování viditelný a diváci si ho nevšimnou.

Navzdory vysoké ceně se však nástroj zjevně prodává. Několik dnů staré údaje hovoří o více než 100 prodaných kusech, v tuto chvíli jsou pravděpodobně už mnohem vyšší.

Blizzard sám dopředu deklaroval, že vůči užívání hacků a botů v Overwatchi nebude nijak benevolentní a každého hráče, který bude s podvodným programem zastižen, navždy zabanuje.

Proč by někdo chtěl platit takové peníze za výhodu ve hře, nám však stále uniká.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama