Co čekat od PC Gaming Show na E3?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co čekat od PC Gaming Show na E3?

Co čekat od PC Gaming Show na E3?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 5. 2016 16:15 6
Reklama

Vedle tradičních konferencí se na E3 loni objevila tiskovka zaměřená pouze na PC hraní a podle očekávání zaznamenala poměrně solidní ohlas. Účastnili se známí vývojáři i zástupci hardwarových firem a nadsázka, se kterou byla ryze PC konference prezentována, byla vtipným doplněním celého večera. Show proběhne i letos a očekávat můžeme solidní porci zajímavého obsahu.

V první řadě je řeč o Blizzardu, který by měl představit novinky týkající se Heroes of the Strom, zejména co se ranked zápasů týče. Dozvíme se rovněž něco nového o Hearthstone a expanzi Whispers of the Old Gods, stejně jako o rozšířeních pro Overwatch.

Další firmou, která během večera vystoupí s novými informacemi, je česká Bohemia Interactive – v souvislosti s Arma III nás čeká povídání o rozšíření Apex s novým ostrovem Tanoa a řeč určitě dojde také na DayZ, které se momentálně nachází ve verzi 0.60 a pozvolna spěje ke svému vydání. Na pódiu bude k dispozici výtvarný ředitel Brian Hicks a podle povahy celé show je pravděpodobné, že s ním bude možné promluvit i napřímo.

Dalším zajímavým bodem bude povídání s lidmi z Creative Assembly. Úspěšný launch Total War: Warhammer je jedno z témat, které se bude probírat, stejně jako free-to-play záležitost Total War: Arena. O hře víme od roku 2013 a po třech letech už vývojáři určitě budou sdílnější. A když už byla řeč o Warhammeru, nutno zmínit i zástupce z Relicu, kteří budou odlupovat další vrstvy z Dawn of War 3, na který se fanoušci těší stejně tak, jako se těšili na zmiňovaný Total War.

Jako poslední vybíráme Tripwire Entetraiment, kteří kutí svůj Rising Storm: Vietnam, a byť je hra stále v alfaverzi, bylo by od vývojářů pěkné, pokud by se na místě pochlubili s ukázkou, nebo rovnou živým demem. V tomhle ohledu jde ale zatím spíše o přání, které se nakonec nemusí vyplnit. Potvrzený line-up přednášejících a ukázek bude k dispozici až v týdnu před E3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama