Přihlaste se do betaverze F1 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do betaverze F1 2016

Přihlaste se do betaverze F1 2016

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 5. 2016 11:51 2
Reklama

V pátek odpoledne nás Codemasters příjemně překvapili představením nového ročníku série F1. Jak se zdá, s reparátem na konzolích nové generace a PC to myslí autoři vážně a vypadá to, že letos vyjedou na trať formule v mnohem lepší kondici než loni. Pokud budete mít štěstí, třeba si novinku osaháte dříve než ostatní a probojujete se do betaverze.

Řada lidí na internetu už v pátek bezprostředně po oznámení hry připomínala, že studio Codemasters už před časem slíbilo, že při vývoji F1 2016 zapojí více komunitu. Hodně se skloňoval early acces a skutečnost, že stejný tým slavil velký úspěch s Dirt Rally, které tímto programem prošlo a rozhodně se to na výsledném produktu pozitivně podepsalo. Jak se však zdá, předběžný přístup nebude nejspíš tím, co chtějí vývojáři fanouškům monopostů nabídnout. Ostatně by to v případě podobné hry ani nebylo vůbec snadné a obvyklé.

Namísto toho ale můžeme s jistotou počítat s betaverzí. Do ní se mohou hráči hlásit už v tuto chvíli na blogu Codemasters. Počet míst je ovšem striktně omezen na pouhých 300, takže budete muset mít pořádný kus štěstí, abyste se do uzavřené bety mohli zapojit. Vývojáři si budou tyto šťastlivce vybírat podle toho, co jim dotyční odpoví na otázku, proč se chtějí do zkušební verze dostat.

Testovat se bude verze pro PC, PS4 i Xbox One. V betě budou k dispozici závody na čas v Austrálii, Španělsku a Rakousku. Zkušební verze se zaměří především na řízení a ovládání vozu na různých platformách, s různými ovladači, nastaveními i asistenty. Objevují se názory, že na toto zkušební kolo navážou později další, která se budou věnovat jiným aspektům hry, aby vývojáři dostáli slibu, že hru budou ladit ve spolupráci s komunitou. Je také možné, že se časem počet míst v uzavřené betě výrazně rozšíří, nebo se z ní stane otevřená verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama