Ukázka Mafie srovnává město a předlohu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Mafie srovnává město a předlohu

Ukázka Mafie srovnává město a předlohu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2016 06:07 7
Reklama

Mafia III sice již není tak docela českou hrou (byť stopu krajana ještě obsahuje), i tak ale jméno této akce jistě zní každému našinci. Přímý konkurent GTA začal svoji kariéru v našich luzích a hájích a již od těchto počátku se série odehrává výhradně ve fiktivních lokacích kopírujících reálné metropole. Třetí díl není výjimkou a nový trailer se tak věnuje tomu, kterak si New Bordeaux bere inspiraci z reálií New Orleans.

Komentovaná ukázka představuje vizi fiktivního města takového, jež je složeno pouze z těch nejzajímavějších lokací reálné předlohy. Na jihu tak lze kupříkladu narazit na bažinatou oblast (viděnou ve vůbec první upoutávce), jen u té však nezůstane a celkem tak bude New Bordeaux obsahovat hned devět odlišných čtvrtí, jež budou dotvářet unikátní charakter celé hry a které tak mohou vyprávět i vlastní příběh.

Narazit lze na chudinské oblasti, na zbohatlickou čtvrť i na místa, kde jazz hraje dnem i nocí a kde to žije neony i tancem a pitím. Všechny lokace přitom mají být přístupné od samotného počátku, o čemž se ostatně budou moci všichni hráči přesvědčit hned zkraje podzimu, 7. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama