No Man's Sky se odkládá a vyjde v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka No Man's Sky se odkládá a vyjde v srpnu

No Man's Sky se odkládá a vyjde v srpnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 5. 2016 10:16 5
Reklama

Co bylo před pár dny ještě pouhou spekulací, to je dnes čirou realitou a ambiciózní dobrodružná sci-fi akce No Man’s Sky se nakonec přeci jen odkládá. Posun to však naštěstí není nijak markantní a jedná se o odklad v řádu několika týdnů.

No Man’s Sky tak nakonec stihne vyjít ještě toto léto, bude tomu tak ale až 10. srpna a dokládá to oficiální příspěvek na evropském blogu PlayStation. Důvodem přitom samozřejmě není nic jiného, než opětovná snaha přinést co možná nejdokonalejší a nejvyladěnější titul, ze kterého hráči beztak uvidí pouhý zlomek a který sotva kdokoli může zvládnout prozkoumat od A do Z.

Před dvěma lety totiž o praktické nekonečnosti hry mluvil spoluzakladatel studia Sean Murray. Tento vývojář má pak na starosti i dnešní oznámení, ve kterém si mimo jiné pochvaluje i tým, se kterým má tu čest pracovat. Jedním dechem následně dodává, že nic tak náročného ještě nikdo z nich vlastně nevytvářel.

A nakolik se jim to povedlo, to budou moci hráči posoudit na PC a na PS4 již za necelé tři měsíce. Uvidíme také, zda s sebou E3 nepřinese nějaké nové střípky informací, či zda se nedočkáme ještě neokoukaných záběrů ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama