GTA Online chystá dosud největší update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA Online chystá dosud největší update

GTA Online chystá dosud největší update

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 5. 2016 12:07 14
Reklama

Na několik let starou hru se GTA Online má pořád čile k světu. Rockstar Games oznámil, že v červnu se hráči multiplayerové složky Grand Theft Auto V dočkají zcela největší obsahové aktualizace nazvané Further Adventures in Finance and Felony.

Aktualizace bude navazovat na předchozí update Executives and Other Criminals, který rozšířil možné kriminální aktivity o založení vlastního gangu či syndikátu, najmutí jiných hráčů do rolí bodyguardů a věnování se tradičním mafiánským činnostem.

S novým updatem si hráči budou moci svůj syndikát "legalizovat" a stát se generálním ředitelem své společnosti sídlící v kancelářském mrakodrapu. Ve svých skladech různě po městě si budou skladovat nelegální zboží, vydělávat na trhu a bojovat s cizími gangstery i policejními složkami.

Samozřejmě nebudou chybět nová vozidla, která si každý správný mafiánský boss zaslouží, ale více o nich se dozvíme příští týden, kdy Rockstar vydá trailer více přibližující nový obsah. Further Adventures in Finance and Felony pak vyjde již 7. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama