Zelda pro Wii U má velké plány na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zelda pro Wii U má velké plány na E3

Zelda pro Wii U má velké plány na E3

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 5. 2016 11:31 3
Reklama

Okolo nového dílu The Legend of Zelda bylo delší dobu ticho. Nintendo ale chystá bohatou prezentaci na letošní E3. Hra na výstavě nabídne hned dvě hratelné demoverze a přítomným novinářům by měly pořádně zasáhnout do itineráře.

Podle australského webu Finder si mají potenciální zájemci rezervovat zhruba hodinu a půl, aby z demoverzí vytěžili maximum. Vzhledem k tomu, že hra má mít otevřený svět, dá se spekulovat o tom, že jedna z demoverzí bude právě o toulání se rozlehlou krajinou, zatímco ta druhá nabídne průchod dungeonem, potažmo souboj s bossem. Tradičně Nintendo na svých stáncích nabízí množství hratelných demoverzí pro menší handheldové hry, na letošním ročníku má ale být The Legend of Zelda jedinou hratelnou ukázkou, právě z důvodu poměrně dlouhé herní doby.

Nutno zmínit, že demo bude z verze pro Wii U. Nintendo už v minulosti uvedlo, že na E3 2016 nepředvede svou očekávanou novinku jménem NX, ačkoli právě nový díl série o Linkovi a Zeldě má být jedním z launchových titulů. Dočkat bychom se měli na jaře příštího roku a všichni fanoušci upínají ke hře nemalé naděje, přeci jen už čekáme dost dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama