Mody pro konzolový Fallout jsou za dveřmi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro konzolový Fallout jsou za dveřmi

Mody pro konzolový Fallout jsou za dveřmi

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 5. 2016 08:40
Reklama

Zdá se, že volání početné komunity hráčů Falloutu 4 na konzolích bude konečně brzy vyslyšeno. Mody pro Xbox One verzi hry, které byly slibovány už při jejím představení na loňské výstavě E3, jsou evidentně již za rohem.

Bethesda v uplynulých dnech rozeslala pozvánky do uzavřeného betatestu modovacích nástrojů pro konzolový Fallout právě uživatelům na Xboxu. Již brzy by ale možnost vybírat, stahovat a hodnotit mody přímo z menu hry měla být přístupná všem hráčům. Protože mody v konzolových verzích her jsou nevídaným zjevením, zaslouží si podobná událost i náležité mediální pokrytí. Proto se dnes ve 22:00 našeho času můžeme těšit na oficiální živý přenos, ve kterém budou poprvé předvedeny možnosti modů na konzolích. Bethesda všechny fanoušky zve na svůj kanál na Twitchi, kde bude přenos vysílán.

Pokud se vám nechce čekat až do večera, je tu drobná náplast v podobě krátkého videa, ukazujícího běh čtyř modifikací na Xboxu One. Jedná se o mody Snap 'N Build, Alien Assault Rifle, West Tek Tactical Optics a Conquest.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama