Absolver bude MMO bojovka od ex-Ubisoftu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Absolver bude MMO bojovka od ex-Ubisoftu

Absolver bude MMO bojovka od ex-Ubisoftu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 5. 2016 13:48 1
Reklama

Nově vytvořené studio Sloclap složené z lidí, kteří se seznámili při práci na Watch Dogs a Ghost Reconu, představilo svůj docela unikátní herní projekt. Hra Absolver nabídne možnost intenzivních soubojů na blízko ve světě plném různých hráčů.

Ve hře se probouzíme v podivnou maskou na tváři a matnými vzpomínkami na zvláštní obřad, díky němuž se naše tělesná schránka zbavila pocitu hladu, žízně a dokonce i smrtelnosti. V této zemi se stáváme Prospekty, kteří se snaží pod dohledem Guidů stát se členem elitní jednotky Absolverů. Cesta to není jednoduchá a vede přes mnoho bitev s dalšími Prospekty, nicméně na ní si přijdeme na spoustu zbraní, druhů zbroje a naučíme se nové bojové techniky.

Soubojový systém bude základem Absolveru. Útoky, odrážení útoků a úhybné manévry stojí v centru systému. Hráči si budou moci zvolit a upravovat svůj bojový styl kombinací jedné ze čtyř taktických pozic (nastavení vůči nepříteli), zbraně a útočných kombinací. Různé školy bojových umění nám otevřou nové pohyby a útoky a hráči si tak budou moci vybrat styl, který jim vyhovuje. Ve hře se utkáme s cizími hráči v soubojích jeden na jednoho nebo až intenzivních střetech tři na tři.

Vývojáři si představují, že v Absolveru se budou pomocí nastavených pravidel utvářet netradiční vztahy mezi hráči. Setkání mohou vyústit v bitku, obchod či uzavření přátelství. Hráči se mohou stát parťáky nebo třeba i mentorem a žákem.

Kromě PvP však Absolver přijde i s dungeony, do kterých se mohou hráči vydat po boku jiných a společně bojovat proti počítačem ovládaným nepřátelům.

Hra by měla vyjít v příštím roce na PC a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama