Mirror's Edge zamíří na televizní obrazovky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mirror's Edge zamíří na televizní obrazovky

Mirror's Edge zamíří na televizní obrazovky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 5. 2016 08:23 4
Reklama

Server Deadline přinesl zprávu, že společnost Endemol Shine Studios získala práva na televizní adaptaci hry Mirror's Edge. Vystřídají filmy podle her seriály?

Zatím není jasné, kdo bude hrát hlavní hrdinku Faith, pokud bude samozřejmě ústřední postavou zamýšleného seriálu. Pode produkční společnosti má ale tato značka velký potenciál oslovit široké televizní publikum. Podle prezidentky studia Sharon Hall se Mirror's Edge může pochlubit silnou ženskou postavou a pochválila vývojáře z DICE i EA za vytvoření této značky.

Server GameSpot připomíná, že to ostatně není poprvé, kdy se uvažuje o televizním počinu podle hry od EA. V roce 2012 se mluvilo o tom, že na obrazovky zamíří díky Foxu Battlefield: Bad Company. Z toho nakonec sešlo, ale letos v únoru přišel pro změnu na přetřes seriál od televizní divize Lionsgate podle Titanfallu.

A co nápadu na televizní Mirror's Edge říkáte vy? Dovedete si představit, že sledujete Faith a její dobrodružství v dystopickém městě Glass na obrazovce a pokud ano, jaký formát by podle vás takovému pořadu slušel nejlépe?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama