Beta Kingdom Come už je v češtině
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Kingdom Come už je v češtině

Beta Kingdom Come už je v češtině

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 5. 2016 14:22 8
Reklama

Vývojáři z Warhorse Studios dnes oficiálně potvrdili odložení Kingdom Come: Deliverance na příští rok. Náplastí ale může být všem, kteří mají přístup do betaverze, vydání lokalizačního patche, který do hry přidává české titulky.

Nový patch pro betaverzi už vyšel. Opravuje řadu známých chyb a především do hry přidává hned několik jazykových mutací. “Kromě původních anglických titulků jsme přidali německé, francouzské, ruské, polské, české a čínské,“ stojí v oficiální tiskové zprávě.

Pokud jde o odklady hry na rok 2017, vývojáři pochopitelně tento krok nenechali bez zdůvodnění a slibují, že to povede k dosažení kýžené kvality hry. “Opravdu si velmi ceníme názoru našich fanoušků, a proto doufáme, že čerstvé přidání nových jazykových sad do beta verze Kingdom Come: Deliverance nám přinese ještě lepší zpětnou vazbu k vytvoření toho nejlepšího možného herního zážitku,” napsali autoři.

“Ve Warhorse Studios jsme se rozhodli k odležení vydání finální verze Kingdom Come: Deliveranace k zajištění kvality, kterou my i naši hráči očekáváme. Chceme, aby Kingdom Come: Deliverance bylo mimořádnou RPG hrou a toto úsilí si žádá výjimečnou péči a nasazení,” stojí v prohlášení. “Již od počátku úspěšné kampaně na Kickstarteru jsme pozorně naslouchali názorům našich fanoušků a doufáme, že s přidáním nových jazykových sad získáme ještě těsnější zpětnou vazbu k dosážení toho nejlepšího možného herního zážitku. Věříme, že výsledkem bude velkolepý společný projekt, a bude stát za to čekání,” doplnili autoři.

“Učinit rozhodnutí jako tato je vždy těžké a je nám skutečně líto, pokud jsme tímto zklamali některé z vás, našich věrných fanoušků. Nové datum vydání bude oznámeno ještě v letošním roce,” uzavřelo studio.

Pokud jde o opravy betaverze, patch pro Kingdom Come: Deliverance by měl řešit následující potíže.

Zdokonalení hratelnosti

Odstranění známých chyb v průběhu hry.
Oprava chyb způsobujících pád hry.
Vylepšený systém dialogů.

Vylepšení grafiky

Pročištění problémů spojených s renderováním osvětlovací technologie SVOGI (Sparse Voxel Octree Global Illumination).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama