Autoři Zaklínače asi na E3 něco předvedou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Zaklínače asi na E3 něco předvedou

Autoři Zaklínače asi na E3 něco předvedou

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 5. 2016 15:20 9
Reklama

Spoluzakladatel studia CD Projekt RED Marcin Iwiński v rozhovoru pro britský Eurogamer prohlásil, že Cyberpunk 2077 se na E3 v Los Angeles neukáže. To ovšem neznamená, že by tam vývojáři chyběli a zřejmě mají něco za lubem.

“Na Cyberpunk 2077 musíme ještě hodně pracovat,” uvedl Iwiński. “Ale mohlo by se stát, že budeme na E3 a něco tam ukážeme. Jen chci, aby bylo jasné, že to nebude Cyberpunk,” doplnil. Vzhledem k tomu, že na takový veletrh se nerozhodnete jet těsně před jeho zahájením, lze s úspěchem předpokládat, že když Iwiński tvrdí, že by se mohli autoři Zaklínače na E3 objevit, myslí tím, že se tam skutečně objeví a něco nám předvedou.

Ale co by to mohlo být, tím si můžeme jen lámat hlavu. Možná dosud neoznámený nový titul, o kterém se psalo v březnu. Tehdy se objevil v plánech studia už pro letošní rok, kde byl zmíněn vedle datadisku O víně a krvi pro třetího Zaklínače. Podle tehdejšího popisu by mělo jít o nový typ videohry, s nímž dosud studio nemá žádnou zkušenost.

Když byl Iwiński tázán, zda to je ta věc, kterou vývojáři ukáží na E3, a jestli má nějakou souvislost se Zaklínačem, řekl, že na to odpoví až čas. Pokud jde o Cyberpunk 2077, ten by měl vyjít někdy v období od roku 2017 do roku 2021. A dokud nebudou mít autoři co ukázat, nechtěj o tomto projektu zatím víc mluvit, řekl Iwiński Eurogameru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama