Titanfall 2 hráčům nadělí vystřelovací hák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 hráčům nadělí vystřelovací hák

Titanfall 2 hráčům nadělí vystřelovací hák

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

25. 5. 2016 08:36 8
Reklama

Únik informací představil další z několika novinek, se kterou se pokračování robotí akce možná už na konci léta objeví. Dle nových informací bychom si v druhém díle měli polepšit o vystřelovací hák, který usnadní rychlý pohyb ve vzduchu a umožní nám provádět užitečné parádičky.

Informace zveřejněné na Redditu anonymním uživatelem s údajným přístupem k chráněným informacím Repawn Entertainment jsou už v tuto chvíli vymazané, ale britský Eurogamer je stihl zachytit. S hákem se budeme moci snáze dostávat do svého Titána, pomůže nám při plynulém pohybu, a dokonce si s ním můžeme třeba přitáhnout nepřítele ze vzduchu.

Vedle vystřelovacího háku si v pokračování Titáni pohrají i s meči, které v krátkosti představil dubnový teaser. Sny o lepším herním Pacific Rimu se tedy pravděpodobně naplní. Zároveň se také proslýchá, že dojde k rozšíření pohybových dovednosti Titánů o běh po stěnách.

Titanfall 2 bude jednou ze dvou AAA stříleček, které EA letos vydává. Tou druhou je samozřejmě Battlefield 1, ale EA se souběžného vydání dvou multiplayerových akcí neobává. Obě hry mají oslovit rozdílné skupiny hráčů a spíše než konkurovat jeden druhému, bude Titanfall 2 stát o přízeň stejných hráčů, kteří pokukují po Call of Duty: Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama