PES 2017 oznámen, vyjde i na staré konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2017 oznámen, vyjde i na staré konzole

PES 2017 oznámen, vyjde i na staré konzole

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 15:01 2
Reklama

Né že by byl další díl nějakou záhadou, všichni jsme věděli, že přijde. A první záběry by měly dorazit už tento víkend z italského Milána, kde se odehraje finále světové ligy z PES 2016. Překvapením ale může být, že Konami dnes oznámilo i verze pro PS3 a Xbox 360.

Kromě toho bychom se měli dočkat vylepšení takřka všech mechanismů, které ve hře jsou. Konami všem hráčům slibuje zase o něco věrnější vizuální zpracování, vylepšené ovládání a jako obvykle, Pro Evolution Soccer bude vypadat zase o něco víc jako fotbal ve skutečnosti.

Mezi klíčové prvky, které doznají zlepšení, patří zlepšený pocit z doteku s míčem a vylepšený systém přihrávek. To vše souvisí s (opět vylepšenou) fyzikou balonu, díky které záleží na přesnosti a rychlosti míče/nahrávek ještě více.

O vizuálním zpracování jsem se zmínil, nicméně do něj můžeme zařadit i samotný pohyb hráčů i brankářů. Konami slibuje doslova stovky nových animací díky Fox enginu. Zda se to povede, bychom se mohli dozvědět už za několik málo dní. Vylepšení se dočká i umělá inteligence, a to nejen vašich nepřátel, ale i vašich spoluhráčů.

Jenže ruku na srdce, největším každoročním problémem PES není ani to, jak vypadá, ani jak se hraje, ani jaká je fyzika - protože v těchto disciplínách odvádí vývojáři dobrou práci. Největším problém je chybějící licence pro národní ligy - Liga mistrů to už nezachrání.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama