MS: XO Slim na E3, silnější verze ve vývoji?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS: XO Slim na E3, silnější verze ve vývoji?

MS: XO Slim na E3, silnější verze ve vývoji?

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 17:15 11
Reklama

Dnešní večerní hodiny se nám rozhodl zpestřit Microsoft. Nejen, že Phil Spencer všem zájemcům prozradil, jak dlouhá bude tisková konference na veletrhu E3, ale zvěsti dokonce říkají, že se v rámci akce dočkáme i nového Xboxu. Nebo tam snad budou dva?

Začněme zprávou o samotné tiskovce. Ta začne v 18:30 našeho času v pondělí 13. června, a bude trvat přibližně devadesát minut.

Co se týče her, tam zůstává všechno při starém. Záběry ze čtvrtých Geasů? Na sto procent. Halo Wars 2? Možná. Crackdown 3? Jakbysmet. Jenže do hry přichází ještě další, neméně zajímavý hráč. Xbox.

Některá média spekulují, že se na E3 dočkáme odhalení slim verze Xboxu One. To by ostatně nebylo nic tak netypického, štíhlejší parťák tu byl i u dřívější generace, nicméně Microsoft se k této záležitosti doposud nevyjádřil.

A nevyjádřil se ani k Xboxu Scorpio. Zatímco Phil Spencer už v minulosti prohlásil, že není zastáncem mezikroku v rámci jedné generace (třeba v takové podobě jako dělá Sony s PlayStationem Neo), neznamená to, že se silnější konzole od Microsoftu nedočkáme. Ono to totiž vypadá, že dočkáme, protože Xbox Scorpio má být údajně označení pro jednu takovou. Stejně jako v případě výše zmíněné konkurence by měla nabízet podporu rozlišení 4K, a připravit samotný hardware na Oculus Rift.

Zatímco první odpověď se dozvíme za necelé tři týdny, silnější varianta Xboxu na E3 podle všeho nebude. A když k tomu připočteme neustálé spekulace se silnějším Nintendem, ten obrázek, jak bude trh vypadat v následujících letech, se nám docela vymalovává, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama