Klon Shauna Whitea se dočkal updatu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Klon Shauna Whitea se dočkal updatu

Klon Shauna Whitea se dočkal updatu

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 10:16 3
Reklama

Nikdy jste neslyšeli o hře Snow? Nebo jste na ní snad zapomněli? Jedinečná free-to-play hra zaměřená na zimní sporty se v posledních hodinách dočkala updatu, který je dle slov vývojářů největší od doby, kdy hra před třemi lety vstoupila do předběžného přístupu.

Update 0.8.0 do hry přidává snowboardy, na což láká i nový trailer. Ten paradoxně nebyl vytvořen studiem, které za Snow stojí, nýbrž hráčem s přezdívkou Sonder, talentovaný a kritikou oceňovaný tvůrce filmečků.

A co že update přináší? Jak už jsme řekli, tou hlavní devízou jsou snowboardy. Nově si v menu můžete zvolit svůj oblíbený zimní sport a náčiní, a následně si zajezdit po středisku Sialia. Co se týká značek, na výběr jsou i ty skutečně (jako jsou Ride nebo K2), ale Poppermost Productions pracují na tom, aby jejich diverzita byla mnohem pestřejší. V současné době můžete na prkně dovádět psí kusy, bezpočet rotací a vrutů, přičemž seznam všemožných triků se bude i nadále rozšiřovat.

A pokud vás omrzí prkno, můžete přesedlat do něčeho pořádného - do sněžných skútrů. Těmi budete moci prozkoumat středisko Sialia křížem krážem, ale budete si je muset nejprve vyjezdit za in-game měnu.

Sluší se podotknout, že ačkoliv je hra prozatím dostupná pouze na osobních počítačích - stále v předběžném přístupu - v plánu jsou i konzolové verze. No, něco pořádného od dob Shaun White Snowboarding tu dlouho nebylo. Že by se nám rýsoval nástupce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama