CliffyB: do důchodu udělám nejvýše 2 hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB: do důchodu udělám nejvýše 2 hry

CliffyB: do důchodu udělám nejvýše 2 hry

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2016 13:25
Reklama

Cliffordovi Bleszinskimu bylo letos 41 let.  Možná vás tak překvapí, že se IGN tohoto věhlasného tvůrce ptalo, kolik let by před důchodem ještě udělal. A možná vás to překvapí i proto, že v současnosti pracuje na LawBreakers.

Samozřejmě se do případné odpovědi budou promítat jeho jednotlivé úspěchy či neúspěchy či změny v osobním životě, přímě odpovědi se ale CliffyB nezdráhal. „Chtěl bych vytvořit ještě jednu nebo dvě další hry,“ řekl napřímo. „Pokud LawBreakers dopadnou dobře, možná že budu mít víc možností prozkoumat další hry z tohoto světa,“ poznamenal.

„Takhle dopředu těžko soudit. V tomhle průmyslu nemůžete vědět, co se stane za rok nebo za dva. Jste šťastlivec, pokud se vám podaří odhadnout další půlrok,“ To samé platí pro virtuální realitu. A že k ní má Cliffy zatraceně blízko - v prvopočátku totiž investoval do vývoje brýlí Oculus Rift, ještě před tím, než společnost koupil Mark Zuckerberg a jeho Facebook. A právě na této akvizici vydělal pořádný balík.

A myslíte si, že se takový člověk do důchodu těší? Kdeže: „Mám toho tolik, co chci do té doby udělat… Chci sledovat cosplayery z mých her, chci z nich vidět tetování. Chci potkat pár, který mi řekne, že se poznali a zamilovali se do sebe díky mé hře. To jsou ty věci, které mě každé ráno nutí vstát z postele,“ řekl závěrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama