CliffyB prozradil svůj nejoblíbenější díl Gears
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CliffyB prozradil svůj nejoblíbenější díl Gears

CliffyB prozradil svůj nejoblíbenější díl Gears

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 5. 2016 14:10
Reklama

Cliff Bleszinski, jeden z hlavních autorů série Gears of War, se pochlubil, který díl akční ságy je jeho nejoblíbenější. Zkusíte si tipnou? Ne, není to Judgment, ale trojka.

V rozhovoru pro IGN prozradil, že nejraději má Gears of War 3 z roku 2011. Lidé podle něj většinou považují z pochopitelných důvodů za nejlepší první díl, ale Bleszinski věří, že teprve s trojkou se vývojářům podařilo vše vypilovat, nechyběly dedikované servery, různé herní módy, ženy na bitevním poli a tak dál. Gears of War 3 byly pro něj vyvrcholením všeho.

Také se rozhovořil na adresu druhého dílu a výzvy, kterou jeho vývoj obnášel. Vývojáři se báli hru měnit příliš radikálně, aby ji nezničili. Ale současně se chtěli vyhnout tomu, že ji vylepší tak málo, že to nebude v očích fanoušků legitimní pokračování.

V tuto chvíli Cliff Bleszinski pracuje na akci LawBreakers ve studiu Boss Key Productions, které pomohl založit. Střílečka LawBreakers, dříve známá jako BlueStreak, se orientuje na multiplayer, původně měla být free-to-play, ale letos v březnu Bleszinski tento plán přehodnotil a půjde o placenou záležitost. Hru vydává korejský gigant Nexon.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama