Video ze Syberie odhalilo datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ze Syberie odhalilo datum vydání

Video ze Syberie odhalilo datum vydání

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 5. 2016 14:38 4
Reklama

I přes to, že adventura Syberia není českým počinem, mnoho tuzemských hráčů ji považuje díky lokalizaci za svou a není proto divu, že ve světě spíše přehlížený třetí díl má v České republice solidní základnu fanoušků. Prostřednictvím nového videa navíc vývojáři konečně odhalili i předpokládané datum vydání.

O třetím díle téhle povedené a náležitě mrazivé adventury se hovoří už od roku 2009, kdy se s vydáním počítalo už na přelom let 2014 a 2015. Kvůli vleklým problémům s vývojem však hra vyjde až letos, a to konkrétně 1. prosince.

Jak už bylo uvedeno výše, prozrazuje to nové gameplay video, v němž můžete sledovat hlavní hrdinku Kate Walker, která se bude snažit pomoci domorodým obyvatelům v naplnění jejich tradic. Hra plně čerpá z nových technologií, které umožňují vývojářům zpracovat hru kompletně ve 3D a zaměřit se také na filmové sekvence, které byly ručně animované a vývojáři si od nich mnohé slibují.

Jen na závěr podotýkáme, že hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One a její autor, mistr adventur Benoit Sokal nepřestává doufat, že výsledkem bude uhrančivý zážitek, který jste ještě nikdy neviděli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama