Mod pro Fallout 4 bude větší než Far Harbor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod pro Fallout 4 bude větší než Far Harbor

Mod pro Fallout 4 bude větší než Far Harbor

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 5. 2016 11:23 3
Reklama

Tým fanoušků, který v tuto chvílí čítá přibližně dvě desítky lidí, pracuje na projektu Fallout Cascadia. Jde o modifikaci, která hráče zavede do postapokalyptického Seattlu a jeho okolí. Autoři slibují, že nabídne více úkolů než aktuální rozšíření Far Harbor pro Fallout 4.

Úplně nové dobrodružství se má odehrávat na mapě o něco menší, než disponoval Fallout 3. Na hře pracuje už půl roku asi 18 lidí a po vydání oficiálních vývojářských nástrojů se údajně práce rozeběhly naplno. Těšit se podle vývojářů můžeme na velké množství obsahu i questů. Příběh jako takový bude zasazen několik desetiletí po událostech Falloutu 4 a bude zcela oddělen od původní hry i vašeho hrdiny.

Autoři by rádi, aby byla modifikace v budoucnu kromě PC dostupná také na konzolích, ale to pochopitelně slíbit nemohou. V tuhle chvíli nechtějí zatím ani odhadovat, kdy by mohl jejich projekt spatřit světlo světa. Může to být i za několik let. Některé další střípky o ambiciózním neoficiálním rozšíření najdete na webu autorů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama