Battalion 1944 chce DirectX 12 na XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battalion 1944 chce DirectX 12 na XOne

Battalion 1944 chce DirectX 12 na XOne

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 5. 2016 11:24 4
Reklama

Střílečka z druhé světové války má za sebou úspěch na Kickstarteru a vývoj běží na plné obrátky. Studio Bulkhead Interactive plánuje svoji hru inspirovanou Medal of Honor a Call of Duty 2 přivést na PC a na konzole, přičemž na Xboxu One by hra mohla využívat DirectX 12 stejně jako na PC.

"Rozhodně se na tyto věci díváme a přemýšlíme, jak je využít při vývoji," odpověděl komunitní manažer Alex Preece na otázku, zda DX12 verze bude dostupná nejen na PC, ale i na Xboxu One. Není to nijak nereálný plán - na Xboxu One DirectX 12 využívá například Star Wars Battlefront nebo Quantum Break a i takovému Battalionu 1944 by toto API od Microsoftu zajistilo lepší výkon.

Bulkhead má s Microsoftem dobré vztahy a z přátelství může jen těžit. Jejich sci-fi hra The Turing Test vyjde na Steamu a na Xboxu One letos v srpnu a vývojáři plánují veškerý výdělek z ní použít při financování vývoje Battalionu 1944.

Špatně by ale hra neměla vypadat ani na PlayStationu 4. Anižby zmínili cokoliv o PS4 NEO, řekl Preece, že ani na PS4 hra nebude vypadat špatně: "Battalion 1944 bude skvělý zážitek i pro hráče na PlayStationu. Pracujeme společně se Sony, abychom hru udělali co nejvýjimečnější."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama