Battleborn se rozroste ještě v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn se rozroste ještě v květnu

Battleborn se rozroste ještě v květnu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 5. 2016 08:05 8
Reklama

První nový hrdina se ve stále čerstvém Battlebornu objeví ještě tento měsíc. Gearbox odhalil své plány a způsob, jakým budou postavy do hry přibývat. Věrný svému slovu, Gearbox všechny nové hrdiny zpřístupní bez nutnosti platby všem hráčům, ale ti se season passem nebo digital deluxe edicí k nim budou mít přístup o týden dříve.

S každým vydáním nového hrdiny dostanou hráči se speciální edicí hry nebo se season passem předmět nazvaný Hero Key. S tím si budou moci odemknout kteréhokoliv hrdinu, včetně toho nového.

Hero Key bude navíc použitelný vícekrát. Pokud hráči kdykoliv splní jeden ze dvou úkolů, který by jim odemčeného hrdinu normálně zpřístupnil, dostanou Hero Key zpět a budou jej moci použít na nového hrdinu.

Na klíč se také mohou těšit ti hráči, kteří se zúčastnili otevřené bety na PlayStationu 4 a i ti si budou moci odemknout novou postavu s týdenním předstihem. Nebo ho použít na odemčení DLC Story Operations, které ještě nemá datum vydání.

O první nové postavě toho kromě pár informací moc nevíme. Jmenuje se Alani, patří do frakce Eldrid, umí ovládat vodu, dokáže bojovat a léčit své parťáky a ve hře si ji budeme moci koupit za 47 500 herních kreditů. Více o ní se dozvíme 24. května, kdy se objeví v předběžném přístupu pro hráče, kteří splňují výše zmíněné podmínky. Všichni ostatní se s Alani setkají až 31. května.

Nakonec, dnes startuje několikadenní akce, při které hráči získají dvojnásobek zkušeností do Command Ranku i Character Ranku ze všech herních režimů. Akce začíná dnes v 17.00 našeho času a končí 25. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama