Watch Dogs 2 a South Park 2 do března 2017
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs 2 a South Park 2 do března 2017

Watch Dogs 2 a South Park 2 do března 2017

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 5. 2016 08:45 7
Reklama

Ubisoft odhalil své plány na vydání pěti velkých her ještě v tomto fiskálním roce. Čtyři z nich známe, zatímco ta pátá je dosud neoznámené nové IP, které bude s největší pravděpodobností představené na E3.

Do konce března 2017 můžeme očekávat, že Ubisoft vydá Watch Dogs 2, South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands a For Honor. S výjimkou Watch Dogs 2 a nové IP jsme všechny hry alespoň krátce viděli na loňské E3. Je prakticky jasné, že tyto hry budou ve větší míře ukázány i letos.

"Náš největší titul pro fiskální rok 2017 bude Watch Dogs 2, který bude postavený na úspěchu první hry," řekl generální ředitel Ubisoftu Yves Guillemot ve zprávě investorům. "Hra opět hráče překvapí novým tónem a inovativními herními možnostmi hackování." Watch Dogs 2 by se mělo odehrávat v San Franciscu, kde ve skutečnosti sídli mnoho IT firem, a hlavní postavou by měl být někdo jiný než Aiden Pearce.

Informace o plánech Ubisoftu pocházejí z prezentace, kterou Ubisoft poslal svým investorům. Na celou se můžete podívat zde, plány na rok fiskální rok 2017 jsou na 23. slidu.

Ohledně nové IP, kterou Ubisoft označil za AAA hru, se můžeme pouze dohadovat. Zjevně se nebude jednat o pokračování zavedené série a pravděpodobně to bude hra založená na multiplayeru, což by odpovídalo plánům vydavatele. Docela možná se bude jednat o hru studia Ubisoft Singapore, které v březnu oznámilo, že pracuje na "jednom z největších projektů společnosti na konzolích i na PC."

Singapurské studio má za sebou práce na námořních bitvách v Assassin's Creed III a IV Black Flag, práce na AC Rogue a Unity, a také F2P střílečce Tom Clancy's Ghost Recon: Phantoms. Spekuluje se, zda by novou hrou nemohla být právě nějaká pirátská hra mimo svět Assassin's Creed, neboť s tímto typem hratelnosti mají zdejší vývojáři již zkušenosti.

Sami toho asi moc nevymyslíme a budeme muset vyčkat do června, kdy se nová AAA IP světu představí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama