PS4 Neo prý vyjde ještě do října 2016
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 Neo prý vyjde ještě do října 2016

PS4 Neo prý vyjde ještě do října 2016

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

13. 5. 2016 17:08 19
Reklama

Že se v pátek nic neděje? To povězte francouzskému distributorovi her Innelec Multimedia. Ten v tiskové zprávě naznačuje, že vylepšená konzole PlayStation 4, kterou nazývá "Neo 4K" vyjde v první polovině tohoto fiskálního roku.

AKTUALIZACE:

Innelec Multimedia zareagoval na rozšíření informací ze své tiskové zprávy. V oficiálním prohlášení prohlašuje, že bere zpět jakékoliv informace ohledně vydání PS4 Neo:

"Je možné, že se v období 2016/2017 objeví jistá evoluce PS4, ale momentálně nemáme žádné informace, které by se toho týkaly."

Snaží se Sony udržet své nejhůře střežené tajemství nebo se spíš někdo v PR oddělení Innelec Multimedia příliš rozdivočel při psaní tiskové zprávy? Uvidíme v září na Tokyo Game Show.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Se zprávou přišel server VideoGamer, který se odvolává na francouzskou stránku Boursier.com zaměřenou na trh s akciemi, na které je část tiskové zprávy Innelec Multimedia zveřejněná.

První polovina fiskálního roku pro Innelec Multimedia znamená období od dubna 2016 do konce září 2016, tedy zhruba do stejného období, ve kterém čekáme příchod PlayStation VR. Je možné, že vyjdou oba kusy hardware společně?

Z předchozích zpráv máme matnou představu o tom, co by nový kus hardware od Sony měl obsahovat. Konzole momentálně přezdívaná PlayStation 4 Neo by měla mít výkonnější CPU, GPU i větší harddisk a měla by zvládnout renderovat hry v rozlišení 4K.

Relativně brzkému vstupu konzole na trh nahrává i včerejší informace serveru VRWorld, který tvrdí, že na letošní Tokyo Game Show bude odhalené Nintendo NX společně s PS4 Neo. A zatímco NX na trh přijde až v březnu 2017, PS4 Neo by mělo být připravené na letošní vánoční sezónu. TGS letos vypukne 15. září, tudíž časově to všechno sedí.

Společně s upgradovanou konzolí by měly začít vycházet "Neo-ready" hry, které by využívaly možností nového hardwaru, ale zároveň by běžely i na klasické PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama