Capcom chystá tři velké neoznámené hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom chystá tři velké neoznámené hry

Capcom chystá tři velké neoznámené hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 5. 2016 10:05 2
Reklama

Včera jsme se dozvěděli o plánech Capcomu, který se chystá pořádně opřít do značky Resident Evil, která letos slaví dvacetiny, a vydavatel rovněž připustil, že Street Fighter V se neprodává podle původních očekávání. V další prezentaci japonská firma v noci na dnešek odhalila, že do konce března 2017 se chystá vydat hned tři velké dosud neoznámené tituly.

Během prezentace byl zmíněn nový díl ze série Monster Huner, který by měl podle odhadů vydavatele prodat přibližně dva miliony kopií. Stejné očekávání měl ostatně už od zmíněného posledního dílu Street Fighteru a dvoumilionovou hranici by hodlá pokořit i další hra od Capcomu, o které se prezentace zmiňuje jako o MajorTitle 2. Ještě zajímavější by ale mohl být takzvaný MajorTitle 1, u nějž Capcom počítá dokonce s dvojnásobnými prodeji a metou 4 miliony kopií.

I když můžeme jen spekulovat, o jaký titul by se mohlo jednat, zahraniční média se shodují v tom, že vzhledem k takovýmto plánům může jít jedině o nějaké pokračování dlouholeté ságy, jako je třeba právě Resident Evil. Dlouho spekulovaný sedmý díl je velmi pravděpodobně na spadnutí a snad se jeho oznámení dočkáme už v červnu na E3. Pokud jde o onu dvoumilionovou hru, ani v tomto případě by zřejmě neměl Capcom tak vysoká očekávání od nějaké úplně nové IP. Světové magazíny hádají, že by údajně přicházely do úvahu menší značky nebo série, které jsou nějaký čas u ledu - nejčastěji se skloňují hry Dead Rising, Devil May Cry, Dino Crisis nebo Onimusha.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama