Battlefield v kladných ohlasech válcuje CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield v kladných ohlasech válcuje CoD

Battlefield v kladných ohlasech válcuje CoD

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2016 08:01 12
Reklama

Není to tak dávno, co jsme psali o tom, že trailer na Call of Duty: Infinite Warfare má na YouTube požehnaně palců dolů. To samo o sobě pro Activision představuje obrovský vykřičník, neboť to do jisté míry reflektuje, co si o novém dílu hráči s předstihem myslí. Jenže s příchodem Battlefieldu 1 dostává CoD další tvrdý direkt.

Magazín Forbes totiž přišel s několika zajímavými daty. Tralier na Call of Duty se s milionem záporných palců stal nejneúspěšnějším trailerem všech dob. Přiznejme si, že to zrovna dobrá vizitka není, ale pokud vám vaše konkurence vypráší kožich jako Battlefield, jste nahraní.

Battlefield 1 má totiž přes 1,1 milionů palců vzhůru, což ho řadí na úplně opačný konec - stal se v tomto ohledu tím nejúspěšnějším, co videoherní scéna kdy zažila. Na internetu nenajdete trailer, který by vyvolal takovou vlnu nadšení, která by se do tohoto hodnocení přenesla. A nejen to - Battlefield si zachovává i skvělý poměr mezi udělenými like a dislike, když posbíral pouze 20 tisíc negativních hlasů.

Pokud se na chvilinku odkloníme od našeho rybníčku her a zamíříme na srovnání se všemi videi vůbec, obě hry na tom „nejsou špatně“ ani tam. Téměř milion a půl disliků řadí trailer Call of Duty: Infinite Warfare na páté místo nejvíce nenáviděných videí na YouTube, zatímco počet kladných hlasů vynesl Battlefield na místo druhé - překonává jej pouze videoklip Beyonce Drunk in Love.

Ačkoliv YouTube v tomto ohledu nemůže být příliš relevantní a samotné prodeje se mohou odvíjet úplně jinak, je zajímavé sledovat dva opačné protipóly a reakce fanoušků sérií. No a my čekáme na reakce vaše - co na to říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama