Podívejte se na první video z Battlefieldu 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na první video z Battlefieldu 1

Podívejte se na první video z Battlefieldu 1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 5. 2016 20:22 62
Reklama

Vývojáři ze studia DICE právě v tuto chvíli představují svou novou multiplayerovou akci. Battlefield 1 vyjde 21. října na PC, PS4 i Xboxu One. Premiérový trailer je podle jejich slov pořízen přímo v enginu hry.

Minimálně půl milionu lidí z celého světa sledovalo v jediný moment přímý přenos z představení nového Battlefieldu ve chvíli, kdy vývojáři pustili první upoutávku na další kapitolu v populární válečné sérii. Čekají nás bitvy v koňském sedle, ve vzduchu i na moři. Podíváme se na bojiště od západní fronty až po arabský po Arabský poloostrov. Do zápasů se bude moci zapojit až 64 hráčů najednou. Čeká nás velký výběr zbraní, a to nejen těch střelných, ale i chladných.

EA o hře říkají, že nás Battlefield 1 ukáže válku nevídaného rozsahu. “Zapojte se bojů na malebném italském pobřeží i v sluncem spalované arabské poušti. V dobrodružné kampani objevte svět uprostřed válečného konfliktu a v režimu pro více hráčů se zúčastněte velkolepých bitev až pro 64 hráčů,” lákají vývojáři na oficiálním webu.

Staneme se podle nich svědky zrození moderního způsobu vedení války, zhroucení starého světa a vzestupu nového. Battlefield 1 nás seznámí s úsvitem totální války. “Zasáhněte do bojů na zemi, na vodě i ve vzduchu prostřednictvím převratných a moderních zbraní první světové války,” vyzývá oficiální stránka.

Žádná bitva nebude podle autorů stejná. “Zanechte na bojišti svou stopu prostřednictvím ohromujících efektů destrukce, například když začnete hloubit krátery v zemi dělostřeleckou palbou nebo demolovat střelbou zdi budov,” stojí v popisu na webu. Vývojáři slibují neopakovatelné bitvy elegantních dvojplošníků i trojplošníků, námořní bitevní lodě i nelítostné boje muže proti muži v rozbahněných zákopech, kde na vás na každém kroku číhá nějaké nebezpečí včetně smrtícího bojového plynu.

Pokud se zaregistrujete na oficiálním webu do programu Battlefield Insider, můžete si zajistit přednostní účast v betě. Hra vychází 21. října, ale kdo si ji předobjedná, bude moci hrát už 18. října. Hráči na Xboxu One budou mít díky programu EA Access možnost zapojit se do hry dokonce ještě dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama