Origin Access dostane sérii Mass Effect
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin Access dostane sérii Mass Effect

Origin Access dostane sérii Mass Effect

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2016 07:54 1
Reklama

EA rozšíří svojí nabídku 21 her ve své službě Origin Access na PC o dalších osm titulů. Členové Origin Accessu si v příštích týdnech budou například moci zahrát celou trilogii Mass Effect a dokonce dostanou předběžný přístup do zkušební verze Mirror's Edge Catalyst.

EA se před E3 cítí velice štědře. Během léta chce rozdat DLC pro Battlefield 4 a Battlefield Hardline, Premium edice obou her přidává do EA Access na Xbox One (obě edice jsou již obsažené v nabídce Origin Access na PC) a nyní ještě nafukuje již tak docela plný Vault svého Origin Accessu.

Do nabídky Origin Accessu přibydou:


Mass Effect
Mass Effect 2
Mass Effect 3
Trine
Trine 2: Complete Story
Dungeons of Dredmor
Medal of Honor: Allied Assault
Peggle

EA se tak připravuje na odhalení dalšího dílu oblíbené sci-fi série, který ponese název Mass Effect: Andromeda. Hra by neměla na uzavřenou trilogii přímo navazovat, ale začít nový příběh v nové galaxii.

Ohledně možnosti zahrát si Mirror's Edge Catalyst s předstihem zatím podrobnosti neznáme. Pravděpodobně bude možné si hru zahrát s jednodenním náskokem a několikahodinovým limitem. Pokud se hráčům bude hra líbit, nejspíše si budou moci hru koupit a pokračovat tam, kde skončili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama