Crash Bandicoot by se mohl brzy vrátit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash Bandicoot by se mohl brzy vrátit

Crash Bandicoot by se mohl brzy vrátit

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2016 13:42 3
Reklama

Pokud se vám zdá, že Uncharted 4 hrají už snad všichni kromě vás, včetně Phila Spencera, pak nezoufejte. Jasně, hru už stihla zahraniční média zrecenzovat, spousta kopií se dostala do prodeje z vyloupené dodávky, internet se hemží spoilery, ale přece to celé má jednu výhodu. Ve snaze najít něco speciálního se šťastlivcům se hrou podařilo najít... no, něco speciálního.

Ale než budeme pokračovat dál, tak se zde hodí malé varování ohledně malého spoileru z Uncharted 4. Poslední šance odvrátit zrak!

POZOR, (MALÝ) SPOILER!

Na konci titulků, kde se uvádějí třetí strany, které na hře spolupracovaly, si někdo všiml zajímavé věci. Jak asi už víte, jeden z easter eggů ve hře je přítomnost Crashe Bandicoota, kterého si Nathan zahraje s Elenou na původním PlayStationu. Práva na Crashe však v roce 2008 dostalo Activision, které se značkou od té doby mnoho neprovedlo.

Pokud se však Crash Bandicoot objevuje v Uncharted 4, pak by podle všeho mělo být Activision zmíněné v titulcích jako vlastník licence. Jenže není! Activision v titulcích mezi spolupracovníky ze třetích stran chybí. Co to znamená?

Samozřejmě se nabízí možnost, že Sony práva na Crashe Bandicoota opět od Activisionu odkoupilo a docela možná pracuje na jeho znovuoživení. Ostatně Ratchetovi a Clankovi se to na PlayStatiton 4 docela povedlo, tak možná Sony chce přivést zpět dalšího svého maskota.

Taková zpráva by ale mohla zpětně vysvětlovat, proč se Crash Bandicoot objevil na tričku Shawna Laydena na PlayStation Experience 2015 a proč se Crash v nové podobě ukázal zčistajasna v únoru na Twitteru středovýchodního PlayStationu.

K tomu všemu se ještě vyjádřil Lex Lang, dabér doktora Neo Cortexe, úhlavního záporáka ze série Crash Bandicoot, že byl tento týden požádán o zopakování své role jednoho doktora a to je vše, co může říct.

Z toho vyplývá jediná otázka: Máme očekávat Crashe na letošní E3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama