Chystá White Wolf Vampire Bloodlines?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá White Wolf Vampire Bloodlines?

Chystá White Wolf Vampire Bloodlines?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 5. 2016 09:14 3
Reklama

Tvorové noci, Kainovi potomci a krvežízniví zubatci mají důvod k opatrným oslavám. Vydavatelství White Wolf, které na konci minulého roku vzal pod svá křídla švédský Paradox Interactive, zřejmě něco kutí a vypadá to, že to bude něco upířího.

Fanoušci her Vampire: The Masquerade - Redemption a Vampire: The Masquerade – Bloodlines už dlouho volali po další upíří hře ze světa World of Darkness. Docela možná jedna taková na sebe nenechá dlouho čekat. White Wolf si totiž na konci minulého měsíce nechal zaregistrovat obchodní značku Vampire Bloodlines v souvislosti se stahovatelnými počítačovými a konzolovými hrami. To může poukazovat přinejmenším na záměr remasterovat či snad předělat populární díl Bloodlines, v lepším případě na nový titul, který by na 11 let starou hru navazoval.

Samozřejmě, že se v současnou chvíli jedná o pouhé dohady, ale je jasné, že si lidé ve White Wolf posledních pár měsíců nesedí na rukou a na něčem pracují. Loni v listopadu se generální ředitel vydavatelství Tobias Sjörgen nechal slyšet, že v rozšiřování světa World of Darkness nehodlají pod Paradoxem přestat:

"Rozhodli jsme se pro transmediální přístup k World of Darkness a dalšímu vlastnictví. Stolní, živé i karetní hry jsou důležitou součástí dědictví White Wolfu a také tak zůstanou. Ale naše IP jsou zkrátka příliš silná, aby zůstala omezená relativně malým trhem fyzických her. Rozhodně tu je prostor pro více videoher podle našich značek. Jen se podívejte, jak stále oblíbené jsou Bloodlines a jak je jejich komunita stále patchuje a hraje i jedenáct let od vydání!"

Dočkáme se nějakého zajímavého oznámení na letošní E3 nebo na Gamescomu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama