CEO GameStopu: Wii U zklamalo všechny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CEO GameStopu: Wii U zklamalo všechny

CEO GameStopu: Wii U zklamalo všechny

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2016 13:14 7
Reklama

CEO obchodního řetězce GameStop, Paul Raines, se obul do konzole Wii U a nechal se v rozhovoru pro magazín [a]list slyšet, že tato konzole byla zklamáním pro všechny zainteresované strany, a to včetně Nintenda. Přes na první pohled silnou kritiku však vyjádřil podporu i důvěru v další plány japonského giganta.

Dle Rainese je Nintendo plné kreativních lidí, kteří mají dobré nápady a umí být i originální. Další konzole Nintenda tedy dle něj zatím právem budí velká očekávání. Ta podtrhují nebývale silné značky, mezi které se řadí například Mario či Pokémon.

K úspěchu další platformy ale bude zapotřebí mnohem více, než jen podpora vlastních studií – velcí vydavatelé již například Wii U opustili dávno a to se tak v prodejích zastavilo na nějakých 12 milionech kusů, tedy desetině toho, co se za stejné období (cca 4 roky po launchi) prodalo konzolí Wii.

Očekávaní jsou tedy ale tak jako tak veliká, neúspěch Wii U dle Rainese nic neznačí a jelikož Nintendo umí překvapit a dělat věci po svém, tak je dle něj prý nač se těšit. Jenže je třeba ještě vyčkávat – Nintendo je zkrátka velmi dobré v utajování věcí a dokud se tak někdo nerozhodne, tak se veřejnost nic nedozví.

Co na mrzký konec Wii U říkáte vy? Za pár dní tomu budou přesně tři roky, co jste si mohli přečíst komentář o důvodech pádu tohoto nadějného hardwaru. Nás ale zajímá, jaké jsou vaše zkušenosti – jste-li majiteli této neštěstím provázené konzole, tak se určitě podělte o to, zda se vám na ni v koutě práší, či zda je stále středobodem zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama