U4 nemá split-screen, ale mohlo by mít
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka U4 nemá split-screen, ale mohlo by mít

U4 nemá split-screen, ale mohlo by mít

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 09:02 14
Reklama

Uncharted 4: A Thief's End neobsahuje split-screen multiplayer, ale podle vývojářů ze studia Naughty Dog by se ve hře mohl objevit dodatečně, podobně jako kooperace, na kterou dojde na podzim.

Vývojáři si tímto nápadem nejsou ale podle svých slov stoprocentně jistí. A nejde o jeho atraktivitu a ani smysluplnost jako technickou náročnost. Lead designer Robert Cogburn prohlásil, že jde o velkou výzvu a existuje mnoho překážek, které by musel tým překonat při realizaci split-screenu. Proto ostatně také nebylo možné, aby s něčím takovým přišla hra už při vydání, pokud měla stihnout vyjít 10. května.

Protože, jak už bylo řečeno, si není studio Naughty Dog stoprocentně jisté, že si s problémem poradí, neobjevil se tento mód ani v plánech pro budoucí bezplatná DLC, vysvětlil Cogburn. Tým se o něm dosud nezmínil, protože nechce dávat žádný slib, který nebude schopen dodržet. Vývojáři jsou ale podle Cogburna velkými fanoušky gaučového hraní a rádi by jednou v tomto snažení uspěli, i kdyby to mělo trvat dlouho.

Pokud jde o obsah budoucích rozšíření, Vojta plány autorů podrobně popsal v pondělní novince. Díky bezplatným multiplayerovým DLC do hry během dalších 12 měsíců dorazí nové mapy, módy, zbraně nebo už zmíněný co-op.

Studio Naughty Dog rovněž v živém vysílání na Twitchi potvrdilo, že kampaň běží v 1080p a 30 FPS, zatímco multiplayer v 900p a 60 FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama