Total War: Warhammer bude podporovat mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Warhammer bude podporovat mody

Total War: Warhammer bude podporovat mody

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 15:08 2
Reklama

Strategie Total War: Warhammer od studia Creative Assembly bude podporovat modifikace a platformu Steam Workshop. Oznámila to dnes společnost Sega, podle níž už nyní známí moddeři pracuji na prvních dvou komunitních kouscích.

Původně přitom autoři tvrdili, že nový Total War nebude modifikace podporovat. K radosti mnoha fanoušků ale rozhodnutí změnili a společně s firmou Games Workshop, která vlastní licenci na Warhammer, vyšli vývojáři hráčům vstříc. Bezprostředně po vydání bude možné využít Steam Workshop, prohrabat se dostupnými mody a instalovat je přímo přes Steam. Spravovat a spouštět se budou přes nový Total War Mod Manager.

Co je ale ještě zajímavější, účastníci Mod Summitů Creative Assembly z posledních let budou mít dřívější přístup ke hře, aby pomohli zaplnit Steam Workshop svými projekty. Už v den vydání by tak měl být k dispozici nějaký komunitní obsah, chtějí si vývojáři pojistit. Známí moddeři jako Magnar a Dresden navíc mají obdržet od vývojářů zvláštní pomoc při práci na prvních modifikacích. K dispozici pochopitelně budou i potřebné nástroje, které umožní šikovným nadšencům přetvářet Total War k obrazu svému.

Sega už dříve oznámila, že DLC Chaos Warriors Race, které bylo určeno exkluzivně pro předobjednávající, bude první týden k dispozici zdarma pro všechny zákazníky. Toto rozhodnutí přišlo poté, co se na Segu snesla vlna kritiky za to, že jedna z nejikoničtějších ras bude k dispozic jen pro ty, kdo si hru předobjednají, připomíná GameSpot. První trailer na Chaos Warriors má díky tomu na YouTube bezmála 50 tisíc palců dolu.

Total War: Warhammer vychází 24. května. Hra měla původně vyjít už v dubnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama