Hrdinkou nové ukázky z Warcraftu je Garona
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hrdinkou nové ukázky z Warcraftu je Garona

Hrdinkou nové ukázky z Warcraftu je Garona

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 08:05
Reklama

Studio Legendary nevypustilo na YouTube novou upoutávku na film Warcraft. Jak už název traileru Garona naznačuje, video se zaměřuje na postavu stejnojmenné míšenky.

Premiéra filmu se rychle blíží, jak připomíná server GameSpot, zbývá už jen něco přes měsíc. Do amerických kin přijde snímek 10. června, do těch českých a slovenských pak dokonce už o den dříve. Nový klip má necelých 20 sekund a představuje v akci Garonu, kterou hraje Paula Patton. Znát ji můžete z filmů Precious nebo Mission: Impossible - Ghost Protocol. Lze očekávat, že se ještě pár podobných ukázek, které se zaměřují na konkrétní postavy, do uvedení filmu dočkáme.

Naposledy jsme o Warcraftu psali v souvislosti se starším scénářem režiséra Sama Raimiho (The Evil Dead, trilogie Spider-Man, Stáhni mě do pekla), který měl adaptaci točit původně. Stávající režisér Duncan Jones na akci PAX East označil předchozí vizi za chybnou, protože prezentovala lidi jako hodné postavy a orky jako ty, které jsou ze své podstaty zlé.

”Byl to film o lidských hrdinech stojících proti orkským padouchům,” vysvětlil Jones, což se nelíbilo jemu ani Blizzardu. Nový snímek podle něj představí hrdiny na obou stranách. Má být vyvážený, jak je to jen možné, a nestranit ani jednomu táboru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama