Autoři Evolve pracují na nové IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Evolve pracují na nové IP

Autoři Evolve pracují na nové IP

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 5. 2016 09:52 7
Reklama

Americký tým Turtle Rock Studios, který se podílel na vývoji série Counter-Strike a na svědomí má i akce Left 4 Dead a Evolve, kutí nějakou novou hru. Magazín IGN si všiml, že pro dosud neoznámený titul hledá studio na svém webu nové zaměstnance.

Pro svou novou značku vypsali vývojáři volné pozice na místa narrative director, animation programmer a senior rendering programmer. Nabídky práce se přitom zmiňují o nové generaci hardwaru, čímž by mohly být myšlenky vylepšené konzole od Sony a Microsoftu. Podle popisu práce jde o další akční titul, ale to není žádné velké překvapení.

Firma hledá také další zaměstnance, ovšem u nich už se výslovně nepíše o nové IP. Jde o místa UI engineer, texture artist a senior network programmer. Podle GameSpotu není vyloučené, že kromě nové značky pracuje Turtle Rock i na pokračování Evolve. I když většina hráčů si zřejmě hru s průměrnými verdikty okolo 75 procent nezafixovala coby jasný hit, společnost 2K Games, který titul vydala, byla údajně s prodeji spokojená.

Loni v květnu mateřská společnost Take-Two Interactive oznámila, že celkem bylo do obchodů posláno 2,5 milionu kopií. A podle prezidenta firmy Karla Slatoffa šlo o neuvěřitelně úspěšné uvedení nové značky na trh a společnost byla s prodeji hry velmi spokojená. CEO Take-Two Strauss Zelnick prohlásil, že Evolve považuje za jednu z dlouhodobých značek a připojí se k sériím jako Grand Theft Auto, BioShock nebo Red Dead.

Pokračování ale zatím pochopitelně oficiálně nikdo neoznámil. Evolve koupili Take-Two Interactive v dražbě po zkrachovalém THQ za bezmála 11 milionů dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama