Steam upravuje systém recenzí od uživatelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam upravuje systém recenzí od uživatelů

Steam upravuje systém recenzí od uživatelů

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

4. 5. 2016 09:23 7
Reklama

Nejen předběžný přístup, ale i průběžné patchování již vydaných titulů způsobuje, že se často podoba her během času mění. Na takové změny chce Steam reagovat novou kategorizací uživatelských recenzí.

Nově se pod tituly na Steamu objevují i nejčerstvější recenze reagující na nejaktuálnější podobu hry. Hry také mají dvojí hodnocení - jedno celkové a jedno vyplývající z recenzí za posledních 30 dní. Lépe se tak vystihne případná změna k lepšímu či horšímu, kterou mohou patche do her přivést.

V oficiálním vyjádření Steamu k novému systému ještě nalezneme zmínky o třech menších novinkách - rychlý přehled nejužitečnějších a nejčerstvějších recenzí titulu nově nalezneme v záložce Souhrn v sekci Uživatelské recenze. Uživatelé nově mohou snadno ukázat, zda titul od vývojářů dostali k recenzi zdarma, zaškrtnutím příslučného políčka při psaní recenze. A nakonec je nyní možné vyfiltrovat recenze ve všech jazycích v komunitním centru dané hry.

Steam samotný patří mezi platformy, které neustále procházejí změnami. Minulý týden začal přijímat platby v Bitcoinech, vloni zase začal nabízet ve větší míře i filmy. Jak byste ohodnotili současnou podobu Steamu vy? Dostane od vás palec nahoru nebo dolu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama