Moto Racer 4 je ve vývoji, vyjde v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Moto Racer 4 je ve vývoji, vyjde v říjnu

Moto Racer 4 je ve vývoji, vyjde v říjnu

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2016 12:53
Reklama

Pamatujete na Moto Racer? Někde matně mi leží ve vzpomínkách díl druhý, za to o to víc vzpomínám na díl třetí. I od něj ale uplynulo skoro 15 let. Vzpomínky na pestrou paletu režimu a nejrůznějších typů závodů stačily vyblednout, kupa více či méně povedenějších dvoustopých závodů se mezi tím přehnala po nejrůznějších platformách, a až teď, v roce 2016, se můžeme těšit na pokračování.

Série za tu dobu stačila změnit majitele, vývojáře i vydavatele - Electronic Arts nahradila společnost Microids a hru samotnou vyvíjí francouzské studio Artefacts. Ačkoliv se jedná o tým poměrně neznámý (jeho největším počinem je loňská hra Agatha Christie - The ABC Murers), je třeba zmínit, že slibuje plnohodnotnou hru, která by mohla prohánět i zavedené značky a série.

A pokud všechno klapne, našlápnuto má dobře. Moto Racer 4 vyjde na PS4, Xbox One, PC a Mac, přičemž nabídne 60 snímků za vteřinu, několik herních režimů (mezi nimi klasický Time Trial, Last Man Standing, nebo třeba zajímavější Wolf Pack, v němž hráči odstartují s náskokem, který musí co nejdéle udržet), a chybět nebude ani tolik nedostatkový split-screen.

Hra vyjde už letos, konkrétně 13. října. Jsme zvědaví, jak se návrat série povede. Níže se můžete podívat na několik screenshotů, ze kterých je patrné, že opět nasedneme na silniční motocykly, motokrosové speciály a já doufám, že ve hře nebude chybět ani (ve třetím díle skvělý) trial - tedy režim, ve kterém je hráčovým úkolem zdolat "překážkovou dráhu" v podobě nejrůznějších konstrukcí, klád, pařezů nebo trubek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama