Infinite Warfare nemá kooperativní kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infinite Warfare nemá kooperativní kampaň

Infinite Warfare nemá kooperativní kampaň

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 5. 2016 08:31
Reklama

Zatímco loňské Call of Duty: Black Ops III od studia Treyarch se mohlo pochlubit kampaní, která podporovala kooperaci až pro čtyři hráče, v Infinite Warfare nic takového nenajdete. A dozvěděli jsme se i další zajímavé podrobnosti na konto nové FPS.

Jak se zatím zdá, vývojáři nechystají ani žádnou náhradní kooperaci třeba v podobě misí Special Ops. Jediným vyžitím má být v tomto směru nový Zombies mód. Na rozdíl od Treyarchu si studio Infinity Ward tradičně na kooperaci moc nepotrpí, pokud jde o příběhový režim. Jejich předchozí počin - Call of Duty: Ghosts z roku 2013 tak nabídl třeba náhradu v podobě módu Extinction.

Když už je řeč o Ghosts, za zmínku stojí i informace, že Infinite Warfare není z hlediska příběhu nijak s předchozím počinem stejných autorů spojeno. Novinka představuje zase další větev v rámci série Call of Duty, která se v posledních letech pořádně rozrostla co do všemožných vzájemně nepropojených mini-univers. Vývojáři také naznačili, že by se Infinite Warfare v budoucnu mohlo dočkat dalších pokračování, a stát se tak subsérií jako Black Ops nebo Modern Warfare.

I když je nové Call of Duty zasazeno i do vesmíru, nevypravíme se za okraj naší sluneční soustavy. Jak už ale bylo dříve řečeno, dojde však na jiné planety, měsíce a asteroidy. Jedna z misí nás zavede třeba na Titan, největší z měsíců planety Saturn. Po každé misi se pak hráči vrátí na mateřskou loď Retribution.

Fakt, že vývojáři hodili přes palubu staré konzole, jim zase má podle jejich slov umožnit vymáčknout maximum z aktuálního hardwaru a neohlížet se platformy, které je brzdily v rozletu. Pokud jde o příběh, inspirovali se jeho autoři údajně filmy jako Zachraňte vojína Ryana nebo Černý jestřáb sestřelen. Hru měly celkově víc ovlivnit válečné příběhy než sci-fi konkurence, jak byste asi čekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama