FPS od Epicu pro VR zůstane tech demem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FPS od Epicu pro VR zůstane tech demem

FPS od Epicu pro VR zůstane tech demem

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2016 16:55 1
Reklama

Epic před několika měsíci oznámil, že tvoří hru určenou pro Oculus Rift postavenou na Unreal enginu čtvrté generace. Bullet Train je klasickou kolejnicovou střílečkou z pohledu první osoby, což by na VR zařízení mohl být koncept, který by fungoval na jedničku.

Producent hry Tommy Jacob magazínu Polygon řekl, že Bullet Train zůstane technologickým demem jako příklad toho, co se dá na VR zařízení vytvořit. „Myslím, že je to očividný argument, že jsme v herním oddělení Epicu schopní vzít VR a něco na něj vytvořit,“ řekl. Studio tedy nadále plánuje pro VR tvořit hry i v budoucnosti, ale Bullet Train zůstane jen pro interní použití.

„Nemyslím si, že by Epic měl budoucnost, která nezahrnuje VR,“ řekl Jacob. Je to logické, jelikož studio pracuje i na editoru Unreal Enginu pro VR a tak mají k těmto zařízením pochopitelně velice blízko. Jedním dechem ale Jacob dodává, že prozatím žádná jiná hra ve vývoji není.

Že to Bullet Train nedotáhne do podoby plnohodnotné hry je velká škoda. Graficky perfektní, futuristická střílečka by mohla zaznamenat solidní úspěch. Pokud ale studio dokáže udržet laťku, kterou nám představilo třeba ve videu níže, máme se v budoucnosti rozhodně na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama